Beoordelingen van Kedai Jalan Jalan Amsterdam

Recente recensies van Kedai Jalan Jalan Amsterdam

5 sterren na 22 reviews

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig kiezen vann gerechten, vlotte bezorging maar de smaak viel erg tegen. Alle gerechten smaakten hetzefde, het was een grote brij.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang in vergelijking met ovorige keren dat we hier hadden besteld. Plus er zat iets bij wat we niet hadden besteld. En 2 gerechtjes waren koud. De smaak was wel weer erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi rames met smoer was prima, kip saté viel wat tegen. maar i.h.a. blijft dit een aan te raden adres voor Indisch eten

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, niet te vettig oa door de scheiding van de verschillende onderdelen. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan verwacht. Risolles is heerlijk. En bedankt voor de Teh Botol.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel nooit meer ergens anders! Alles super vers, bijna alles super lekker. Erg blij met de verse groenten. Zelf ben ik moeilijk met vlees (geen vetrandjes/pezen), rundvlees hier is helemaal top. De kip jammer genoeg niet, maar daar hebben mijn kinderen geen moeite mee. Goedlachse bezorgers en alleen maar vriendelijke mensen als je belt. Het bestaat! Over bezorg tijden heb ik niks te melden. Tijdens het wachten heb ik genoeg andere dingen om te doen.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vlugge bezorging. alleen porties mogen m.i. iets groter

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik hier bestelde en zeker niet de laatste! Was heerlijk en ook op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vriendelijke bezorging!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ge wel dig lekker!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten! En goed verpakt.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en keurig bezorgd.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk, als altijd. Zoals oma het altijd maakte!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Ook fijne porties. En een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Enige minpuntje was dat het niet meer zo warm was, en we het eerst nog zelf weer hebben opgewarmd. Verder perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating