Beoordelingen van Kedai Jalan Jalan Amsterdam

Recente recensies van Kedai Jalan Jalan Amsterdam

4 sterren na 39 reviews

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was zoals altijd snel en vriendelijk, maar het eten viel tegen: semoer vlees erg hard, saté kip amper gaar, sajoer boontjes wel heel pedis. jammer...

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t WAs heerlijk! Een beetje pittig, maar wel lekker. En het eten werd snel gebracht.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgong duurde een stuk langer dan was aangegeven. Hadden volgens Instructie gevraagd om sambal maar dat zat er niet bij. De helft van de gerechten was lauw en de tofu saté was flauw, lauw en met erg weinig saus. Al met al een beetje een teleurstelling voor 27 euro.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en keurig op tijd, ondanks zondag en vreselijke regen. Alleen saté en saus had meer smaak mogen hebben. Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel bezorgd

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor het eerst besteld.gele rijst was lekker.loempia zat geen kip in. Pindasaus was lekker.maar mag pittiger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, zoals altijd! Iets meer groenten bij de rames speciaal zou wel fijn zijn

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Alléen weinig groente en weinig saté saus bij de saté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Ben alleen geen fan vd rendang. Bezorging was top.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten! Helemaal top

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Ramses speciaal van Amsterdam !

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

razendsnelle bezorging, maar het had 5 minuten langer mogen duren om het eten echt goed op te warmen!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en ruime hoeveelheid. Cola’s vergeten en na het nabellen werden ze niet nabezorgd. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig kiezen vann gerechten, vlotte bezorging maar de smaak viel erg tegen. Alle gerechten smaakten hetzefde, het was een grote brij.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde lang in vergelijking met ovorige keren dat we hier hadden besteld. Plus er zat iets bij wat we niet hadden besteld. En 2 gerechtjes waren koud. De smaak was wel weer erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi rames met smoer was prima, kip saté viel wat tegen. maar i.h.a. blijft dit een aan te raden adres voor Indisch eten

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, niet te vettig oa door de scheiding van de verschillende onderdelen. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan verwacht. Risolles is heerlijk. En bedankt voor de Teh Botol.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel nooit meer ergens anders! Alles super vers, bijna alles super lekker. Erg blij met de verse groenten. Zelf ben ik moeilijk met vlees (geen vetrandjes/pezen), rundvlees hier is helemaal top. De kip jammer genoeg niet, maar daar hebben mijn kinderen geen moeite mee. Goedlachse bezorgers en alleen maar vriendelijke mensen als je belt. Het bestaat! Over bezorg tijden heb ik niks te melden. Tijdens het wachten heb ik genoeg andere dingen om te doen.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vlugge bezorging. alleen porties mogen m.i. iets groter

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik hier bestelde en zeker niet de laatste! Was heerlijk en ook op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vriendelijke bezorging!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ge wel dig lekker!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten! En goed verpakt.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en keurig bezorgd.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk, als altijd. Zoals oma het altijd maakte!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Ook fijne porties. En een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Enige minpuntje was dat het niet meer zo warm was, en we het eerst nog zelf weer hebben opgewarmd. Verder perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating