Beoordelingen van Kedai Jalan Jalan Amsterdam

Recente recensies van Kedai Jalan Jalan Amsterdam

5 sterren na 17 reviews

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Al eerdere keren was het prima, maar nu...Bestelling was niet klaar op afgesproken tijd. Maar erger. Ik vond behoorlijk wat stukjes verbrande groente/vlees of zo op plaatsen waar het niet hoort. Alsof zij alles met dezelfde lepel opscheppen? De Sate was droog en er was nauwelijks saus. Alsof het van de stokjes was gevallen? En in het beetje saus dat er was zaten onduidelik harde verbrande stukjes groente of zo? In ieder geval iest dat niet in sate saus thuishoort? De Kip Asem Manis was heel droog, zonder saus en behoorlijk smakeloos. In de Sambal Goreng Daging zat een bot en 2 (kruit?)bladeren die ik moest uitspuwen. Kortom, voor 19,50 had ik toch wel een smakelijke maaltijd verwacht? Ik heb het ook halverwege wegegooid! Voor mij was dit dus de laatste keer!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, niet te vettig oa door de scheiding van de verschillende onderdelen. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan verwacht. Risolles is heerlijk. En bedankt voor de Teh Botol.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel nooit meer ergens anders! Alles super vers, bijna alles super lekker. Erg blij met de verse groenten. Zelf ben ik moeilijk met vlees (geen vetrandjes/pezen), rundvlees hier is helemaal top. De kip jammer genoeg niet, maar daar hebben mijn kinderen geen moeite mee. Goedlachse bezorgers en alleen maar vriendelijke mensen als je belt. Het bestaat! Over bezorg tijden heb ik niks te melden. Tijdens het wachten heb ik genoeg andere dingen om te doen.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vlugge bezorging. alleen porties mogen m.i. iets groter

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik hier bestelde en zeker niet de laatste! Was heerlijk en ook op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker en vriendelijke bezorging!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ge wel dig lekker!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, heerlijk gegeten! En goed verpakt.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en keurig bezorgd.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk, als altijd. Zoals oma het altijd maakte!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Ook fijne porties. En een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Enige minpuntje was dat het niet meer zo warm was, en we het eerst nog zelf weer hebben opgewarmd. Verder perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating